Dominant Company
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatottság:
Indulás: 2006-08-27
 
Üzenőfal:
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Modellezés
 
Menü
 
Letöltések
 
Archívum
 
Saját oldalak
 
Kapcsolat
 
Planet Midgard
 
Unreal Tournament ZMP
 
PreDominant
 
CPU Test 2
 
Dominant
 
 
 
Dominant 2
 
 
 
Hírek
Hírek : A Dominant Company Forradalma

A Dominant Company Forradalma

Cser Zoltán  2008.01.13. 14:55

A téli szünetben végre elegendő időm volt, hogy a céggel foglalkozzak. Így elérkezettnek láttam, hogy felújítsam a weboldalt és megosszam veletek eddigi alkotásainkat...

2008.01

Planet Midgard

A Planet Midgard egy stratégia játék lesz, főleg a menedzsmentről fog szólni. A demó verzióban három népet irányíthatunk és küzdhetünk, hogy éhen ne haljanak:), ezen kívül pedig elkezdhetjük civilizációnk fejlesztését. Majdan, mikor ez a játék fel fog virágozni, vagy mi, tíz különböző népet vezethetünk, célunk végül is nincs, mint ahogy a valóságban sincs, ha jól veszem észre, végül is a lényeg, hogy fejlesszük a civilizációnkat, növeljük lakosságunkat és birodalmunkat. Végül is, mi a valóságra próbálunk törekedni, szóval, lesz benne nyersanyagtermelés, ipar, hadászat, kereskedelem, diplomácia, kémkedés, építkezés, természetesen nem lesz mindegy, hogy ki milyen területet birtokol, szóval, amit csak az ember el tud képzelni, jobban mondva, amit mi eltudunk képzelni, az benne is lesz, persze csak 2D-ben, csak amíg ezt a készítő az érettségire való felkészülés mellett begépeli, nem csoda, hogy ott áll a játék jelenleg, ahol van. Mindenesetre ehhez is jó szórakozást kívánok!

Bocz Kristóf

Ürülök, hogy Kristóf barátom, aki mellesleg a játékaim főtesztere és ötletadója, ennyire aggódik a felkészülésem miatt. A játék jelenleg tényleg kezdeti stádiumban áll, de úgy gondoltam elég munkát öltem bele, így kár lenne kihagyni a bemutatását. A nyáron valószínűleg lesz elegendő időm a tökéletesítésére és igazán nagy játékot tudok majd alkotni...

A játék telepítése előtt senki ne feledkezzen meg a szükséges Fontok telepítéséről!

Ami a történetet és a végcélt illeti: A sztori, része a minden játékprogramomat összefoglaló hatalmas eposznak, ami a galaxis múltjáról, jelenéről és lehetséges jövőéről szól, ami akár a valóság is lehetne. Ebben a fejezetben a cél a bolygó népeinek egyesítése egy hatalmas, igazságos, vagy zsarnoki birodalom uralma alatt. Jó munkát hozzá...

Nos, rövidre fognám. Az irányításhoz főként az egeret kell majd használni, a térkép mozgatásához a billentyűzet nyilai is használhatóak, valamint a W,A,S,D billentyűk. A kezelés, szerintem magától értetődő. Néhány perc elegendő, hogy a stratégiakedvelők ráérezzenek a játék lényegére és az felejthetetlen élménnyel ajándékozza meg őket. Jó Szórakozást!

Cser Zoltán

Dominant

A Dominant egy Unreal motoros Sci-fi FPS. Kb. 4 évvel ezelőtt, nyerte el jelenlegi formáját. A történet természetesen a világ, azon belül is az emberiség megmentéséről szól. Röviden: Az emberiséget megtámadta egy idegen faj, mi meg bátor kommandósként fogjuk magunk és elhatározzuk, hogy végzünk a vezérrel. Összesen 18 pályán játszhatunk ,közben időt is utazunk, természetesen az időutazás után modern fegyvereket használhatunk. Annyira, azért nem hosszú, egy jó játékos, aki már ismeri a pályákat és eltalálja az ellenfeleket is néha, 30 perc alatt végigjátszhatja, izé, könnyű fokban :) A fegyvereken kívül még nagy segítségünkre válhatnak a használható tárgyak. A játék viszonylag lineáris, eltévedni nem igen lehet, kivétel ugye két pálya :), de örüljünk mert legalább lehet menteni. Ajánlatos kezdés előtt az irányítást beállítani, mindenkinek ahogy leginkább fekszik és jó szórakozást!

Bocz Kristóf

Azt hiszem Kristóf barátom minden lényeges dolgot elmondott. Az irányítás beállítható ízlés szerint a billentyűkre és az egér gombjaira. Gyakorlatilag egy tipikus FPS (First Person Shooter), aki nem igazán kedveli ezt a stílust, annak valószínűleg nehezére esik az irányítás. Aki ismeri és kedveli ezt a stílust, annak biztos szórakozást jelent!

Cser Zoltán

Dominant 2

A Dominant 2 is természetesen egy Sci-fi FPS játék. Ez a rész még messze nem készült el. Ebben a játékban, arra próbálunk törekedni, hogy végre legyen egy olyan FPS játék, ami nem annyira lineáris. Ennek ugye több előnye is van, az egyik, hogy talán az embernek más játékkal ellentétben kedve lesz többször is játszani vele. A másik a játék megkönnyítése, mivel a választható mellékküldetésekkel, fegyvereket, fontos háborús kiegészítőket szerezhetünk, ami nagyban megkönnyítheti a főszál nehezebb küldetéseit, ez esetben pedig a játékos maga dönthet, hogy szeretne egy adott küldetést, vagy inkább szenvedni óhajt. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy még szinte sehol sem tartunk. Ami eddig van, egy választható mellékküldetés, egy kiképzőpálya, ami szintén bónusz fegyvert jelent, és a fő küldetéssor, első küldetésének az eleje. A mellékküldetések mellett még arra is törekszünk, hogy egy adott helyre is több módon juthassunk el. Pl.: Az első küldetésben egy adott pályára átjuthatunk egy ajtón átmenve, vagy egy elhagyatott barlangon keresztül. Egyenlőre ennyi, jó szórakozást hozzá!

Bocz Kristóf

Az irányítás a Dominantéhoz hasonlóan testre szabható, ahogyan a grafika és a hangok is egyszerűen konfigurálhatóak. A Dominant az Unreal Engine 2-nek köszönhetően sokkal szebbre sikerült elődjénél. A játékmenet is sokkal nyitottabb lett, sajnos az Unreal 2 rendkívül bugosra sikerült, így a nehézségek miatt ez a project befejeződött. Természetesen lesz folytatása Genesis Project néven, amit a CryEngine 2 fog hajtani. Az új lehetőségeknek hála az őszre ez a program is megtalálható lesz a weboldalunkon. Addig is: Jó Szórakozást a Dominant 2-höz!

Cser Zoltán

Unreal Tournament Zolika’s Map Pack

Unreal&Dominant Engine
2005.01.08. Version: 1.3
Map Count: 3


Ez a kiegészítő az Unreal Tournament-hez tartalmaz néhány érdekességet és pályát. Ezek a pályák többnyire hálózati játékra lettek tervezve, de egyjátékos módban is használhatóak. Igaz, a botok intelligenciája nem valami magas. A pályákon néhány extra tárgy és fegyver is megtalálható. A csomagban jelenleg három pályát próbálhatunk ki. Köztük a jól ismert „Deck16” átdolgozása, valamint két igazi „BIG”-es pálya. A csomag mérete: 20 MB.

Cser Zoltán

Még nincs hozzászólás.
 

Cser Zoltán, 2013. július 23.


MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj