Dominant Company
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatottság:
Indulás: 2006-08-27
 
Üzenőfal:
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Modellezés
 
Menü
 
Letöltések
 
Archívum
 
Saját oldalak
 
Kapcsolat
 
Planet Midgard
 
Unreal Tournament ZMP
 
PreDominant
 
CPU Test 2
 
Dominant
 
 
 
Dominant 2
 
 
 
Hírek
Hírek : A Dominant Company Forradalma

A Dominant Company Forradalma

Cser Zoltán  2008.01.13. 14:55

A téli szünetben végre elegendő időm volt, hogy a céggel foglalkozzak. Így elérkezettnek láttam, hogy felújítsam a weboldalt és megosszam veletek eddigi alkotásainkat...

2008.01

Planet Midgard

A Planet Midgard egy stratégia játék lesz, főleg a menedzsmentről fog szólni. A demó verzióban három népet irányíthatunk és küzdhetünk, hogy éhen ne haljanak:), ezen kívül pedig elkezdhetjük civilizációnk fejlesztését. Majdan, mikor ez a játék fel fog virágozni, vagy mi, tíz különböző népet vezethetünk, célunk végül is nincs, mint ahogy a valóságban sincs, ha jól veszem észre, végül is a lényeg, hogy fejlesszük a civilizációnkat, növeljük lakosságunkat és birodalmunkat. Végül is, mi a valóságra próbálunk törekedni, szóval, lesz benne nyersanyagtermelés, ipar, hadászat, kereskedelem, diplomácia, kémkedés, építkezés, természetesen nem lesz mindegy, hogy ki milyen területet birtokol, szóval, amit csak az ember el tud képzelni, jobban mondva, amit mi eltudunk képzelni, az benne is lesz, persze csak 2D-ben, csak amíg ezt a készítő az érettségire való felkészülés mellett begépeli, nem csoda, hogy ott áll a játék jelenleg, ahol van. Mindenesetre ehhez is jó szórakozást kívánok!

Bocz Kristóf

Ürülök, hogy Kristóf barátom, aki mellesleg a játékaim főtesztere és ötletadója, ennyire aggódik a felkészülésem miatt. A játék jelenleg tényleg kezdeti stádiumban áll, de úgy gondoltam elég munkát öltem bele, így kár lenne kihagyni a bemutatását. A nyáron valószínűleg lesz elegendő időm a tökéletesítésére és igazán nagy játékot tudok majd alkotni...

A játék telepítése előtt senki ne feledkezzen meg a szükséges Fontok telepítéséről!

Ami a történetet és a végcélt illeti: A sztori, része a minden játékprogramomat összefoglaló hatalmas eposznak, ami a galaxis múltjáról, jelenéről és lehetséges jövőéről szól, ami akár a valóság is lehetne. Ebben a fejezetben a cél a bolygó népeinek egyesítése egy hatalmas, igazságos, vagy zsarnoki birodalom uralma alatt. Jó munkát hozzá...

Nos, rövidre fognám. Az irányításhoz főként az egeret kell majd használni, a térkép mozgatásához a billentyűzet nyilai is használhatóak, valamint a W,A,S,D billentyűk. A kezelés, szerintem magától értetődő. Néhány perc elegendő, hogy a stratégiakedvelők ráérezzenek a játék lényegére és az felejthetetlen élménnyel ajándékozza meg őket. Jó Szórakozást!

Cser Zoltán

Dominant

A Dominant egy Unreal motoros Sci-fi FPS. Kb. 4 évvel ezelőtt, nyerte el jelenlegi formáját. A történet természetesen a világ, azon belül is az emberiség megmentéséről szól. Röviden: Az emberiséget megtámadta egy idegen faj, mi meg bátor kommandósként fogjuk magunk és elhatározzuk, hogy végzünk a vezérrel. Összesen 18 pályán játszhatunk ,közben időt is utazunk, természetesen az időutazás után modern fegyvereket használhatunk. Annyira, azért nem hosszú, egy jó játékos, aki már ismeri a pályákat és eltalálja az ellenfeleket is néha, 30 perc alatt végigjátszhatja, izé, könnyű fokban :) A fegyvereken kívül még nagy segítségünkre válhatnak a használható tárgyak. A játék viszonylag lineáris, eltévedni nem igen lehet, kivétel ugye két pálya :), de örüljünk mert legalább lehet menteni. Ajánlatos kezdés előtt az irányítást beállítani, mindenkinek ahogy leginkább fekszik és jó szórakozást!

Bocz Kristóf

Azt hiszem Kristóf barátom minden lényeges dolgot elmondott. Az irányítás beállítható ízlés szerint a billentyűkre és az egér gombjaira. Gyakorlatilag egy tipikus FPS (First Person Shooter), aki nem igazán kedveli ezt a stílust, annak valószínűleg nehezére esik az irányítás. Aki ismeri és kedveli ezt a stílust, annak biztos szórakozást jelent!

Cser Zoltán

Dominant 2

A Dominant 2 is természetesen egy Sci-fi FPS játék. Ez a rész még messze nem készült el. Ebben a játékban, arra próbálunk törekedni, hogy végre legyen egy olyan FPS játék, ami nem annyira lineáris. Ennek ugye több előnye is van, az egyik, hogy talán az embernek más játékkal ellentétben kedve lesz többször is játszani vele. A másik a játék megkönnyítése, mivel a választható mellékküldetésekkel, fegyvereket, fontos háborús kiegészítőket szerezhetünk, ami nagyban megkönnyítheti a főszál nehezebb küldetéseit, ez esetben pedig a játékos maga dönthet, hogy szeretne egy adott küldetést, vagy inkább szenvedni óhajt. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy még szinte sehol sem tartunk. Ami eddig van, egy választható mellékküldetés, egy kiképzőpálya, ami szintén bónusz fegyvert jelent, és a fő küldetéssor, első küldetésének az eleje. A mellékküldetések mellett még arra is törekszünk, hogy egy adott helyre is több módon juthassunk el. Pl.: Az első küldetésben egy adott pályára átjuthatunk egy ajtón átmenve, vagy egy elhagyatott barlangon keresztül. Egyenlőre ennyi, jó szórakozást hozzá!

Bocz Kristóf

Az irányítás a Dominantéhoz hasonlóan testre szabható, ahogyan a grafika és a hangok is egyszerűen konfigurálhatóak. A Dominant az Unreal Engine 2-nek köszönhetően sokkal szebbre sikerült elődjénél. A játékmenet is sokkal nyitottabb lett, sajnos az Unreal 2 rendkívül bugosra sikerült, így a nehézségek miatt ez a project befejeződött. Természetesen lesz folytatása Genesis Project néven, amit a CryEngine 2 fog hajtani. Az új lehetőségeknek hála az őszre ez a program is megtalálható lesz a weboldalunkon. Addig is: Jó Szórakozást a Dominant 2-höz!

Cser Zoltán

Unreal Tournament Zolika’s Map Pack

Unreal&Dominant Engine
2005.01.08. Version: 1.3
Map Count: 3


Ez a kiegészítő az Unreal Tournament-hez tartalmaz néhány érdekességet és pályát. Ezek a pályák többnyire hálózati játékra lettek tervezve, de egyjátékos módban is használhatóak. Igaz, a botok intelligenciája nem valami magas. A pályákon néhány extra tárgy és fegyver is megtalálható. A csomagban jelenleg három pályát próbálhatunk ki. Köztük a jól ismert „Deck16” átdolgozása, valamint két igazi „BIG”-es pálya. A csomag mérete: 20 MB.

Cser Zoltán

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 

Cser Zoltán, 2013. július 23.


Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás