Dominant Company
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatottság:
Indulás: 2006-08-27
 
Üzenőfal:
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Modellezés
 
Menü
 
Letöltések
 
Archívum
 
Saját oldalak
 
Kapcsolat
 
Planet Midgard
 
Unreal Tournament ZMP
 
PreDominant
 
CPU Test 2
 
Dominant
 
 
 
Dominant 2
 
 
 
Hírek
Hírek : Planet Midgard 2 BETA v0.1

Planet Midgard 2 BETA v0.1

Cser Zoltán  2011.08.25. 15:54

Elérhető a Planet Midgard 2 első változata a letöltések között!!! Töltsétek és ovassátok el a leírást, játszatok és írjátok meg a véleményeiteket! Nagyon köszönöm! :)


 

Ha kicsit visszagörgettek, olvashattok az első részről néhány gondolatot. A letöltések között pedig meg is találjátok a programot. Éppen ezért az előd bemutatásától és a játék univerzumának ismertetésétől most el is tekintek.

A Planet Midgard 2 jelenlegi formájában az előd átültetése modern környezetbe, háromdimenziós megjelenítéssel megtámogatva. A 0.1-es verzió még koránt sem tartalmazza az első rész minden elemét. Hiányzik a technológiai fa, a világtérkép, az ellenségek… Szóval sok-sok dolog. :) Ami van, az egy új, kísérleti játékmotor. Az első összetettebb programom az XNA keretrendszer használatával.

Modern programozási nyelv, aktuális technológia, mélyebb ismeretek mind a programozás, grafika és játékfejlesztés területén. Így minden eszköz adott, hogy egy igényes program kerekedjék az új részből, amely sokak tetszését elnyerheti. A technikai részletekbe nem megyek bele mélyebben. Úgy gondolom a játék maga többeket érdekel. Természetesen megkereshettek ezen irányú kérdésekkel is.


Kezdetben egy füves tér közepén lebegő valamire lehetünk figyelmesek. Ez egy kommunikációs és energiaátviteli gépezet. A játékos egy űrhajón tartózkodik. Tulajdonképpen a kezelőfelület, ami előttünk van, az, amit az űrhajóról láthatunk. Utasításainkat ezen szerkezet tudatja a lakosokkal. Későbbi verzióban lehetőségünk lesz az űrhajón bóklászni, feladatokat megoldani és a gépezet által termelt energiának is nagy jelentősége lesz. Jelenleg csak az épületek és eszközök jelennek meg. A lakosok nem látszanak. Ez valószínűleg hosszú időre így marad.

A felső sávban találjuk az aktuális dátumot. A dátumot követő három pici körrel szabályozhatjuk az idő múlását. A dátum alatt találjuk a kezelőfelület paneljeit. A Statisztika panelen olvashatjuk lakosságunk számát és morálját. A morál határozza meg, mennyire érzik jól magukat embereink és mennyire gyorsan szaporodnak. A morál többféle jó étel előállításával és lakóházak építésével javítható. Jelenleg, ha el tudod érni, hogy „Nagyon jó” legyen a morál akár egy kis időre is, akkor gyakorlatilag minden lényeges dolgot láttál az aktuális verzióban. Ez nem könnyű feladat!

A Gazdaság panelen első ránézésre igencsak sok információ olvasható. Ennek kitapasztalását rátok bízom. Elöljáróban annyit, hogy itt adhatjátok meg miből mennyit szeretnétek előállítani, illetve adott nyersanyag begyűjtésével hányan foglalatoskodjanak. Bizonyos eszközök előállításához, mint a fadárda, nyersanyagra van szükség. Ez esetben fára. A fadárda pedig a vadászathoz szükséges. Rizs termelésére nem érdemes embert pazarolni, mert csak bizonyos időszakokban terem. Erről a mesterséges intelligencia értesíteni fog téged!

Az Építkezés panel hasonlóan működik. Fontos, hogy legalább két embert állíts az építésre és gyakran pótold őket, mert az építők hamar haláloznak. Minél többen vannak, annál gyorsabban építkeznek, de eleinte a kőtermelésre érdemes fókuszálnod!

A népességed szépen fog növekedni, ha mindent megteszel a lakosaidért. 100 ember körül már készen állsz arra, hogy felfedezd a környező falvakat és katonákat, kereskedőket küldj ki. De ezt csak a következő verzióban! :)

Remélem elnyeri tetszéseteket a koncepció. Ez esetben érkezik a folytatás! Ha még játszanátok egy kicsit, akkor töltsétek le és próbáljátok ki az első részt, ahol el is foglalhattok területeket! Jó szórakozást! ^.^


A gépigényről: P4 2.6GHZ, 1GB memória, Radeon 9600 256MB konfiguráción már fut a program, de szépen akadhat.
Core2Duo 2.66Ghz, 4GB memória, GeForce 9800GT 512 konfiguráción DX9 módban maximumom, DX10 módban átlagos árnyékokkal szépen fut.
HD4890 1GB videokártyával maximális az élvezet.
A pontos gépigény a béta-tesztek után derül majd ki.

Töltsétek le, próbáljátok ki és írjátok meg a tapasztaltaitokat! Nagyon fontos lenne! Köszönöm! ^.^ Szép nyarat!!

 

Még nincs hozzászólás.
 

Cser Zoltán, 2013. július 23.


Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!